Χαλκιδική

Δωρεά του Επιμελητηρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, έχοντας επίγνωση του ρόλου του, όχι μόνο ως σύμβουλος της Πολιτείας και φορέας υποστήριξης της επιχειρηματικότητας, αλλά και σαν θεσμός που επικεντρώνεται στην στήριξη της κοινωνίας σε κάθε δύσκολη στιγμή, αποφάσισε τη δωρεά υγειονομικού υλικού στο Γενικό Νοσοκομεία της Χαλκιδικής στον Πολύγυρο.

Η μάχη είναι σημαντική για όλους μας και πλέον το μεγάλο στοίχημα είναι να αντέξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας ώστε το τίμημα σε ανθρώπινες ζωές να είναι το ελάχιστο δυνατό.

Όλοι οι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις συμβάλλουν στην μεγάλη εθνική προσπάθεια, στον αγώνα των γιατρών μας και των νοσηλευτών μας και όλων των ειδικών και αρμοδίων.

Η απόφασή μας για αυτή τη δωρεά είναι μία έκφραση της αλληλεγγύης που χρειάζεται να επιδείξουμε όλοι και το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ένας επαγγελματικός φορέας σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα μας.

Υπογραμμίζεται ότι τη σχετική απόφαση για δωρεά προς το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής έλαβε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου όπου και συζήτησε τις ανάγκες που έχουν προκύψει στο νοσηλευτικό ίδρυμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής είναι σε διαρκή επικοινωνία με τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου για την κάλυψη έκτακτων αναγκών σε υγειονομικό υλικό, όποτε και αν χρειαστεί, γιατί ο αγώνας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού είναι συνεχής και επίπονος.

Σχετικά άρθρα

Back to top button