Πριν από λίγες ημέρες ανέλαβε την Αντιδημαρχία Τουρισμού στον Δήμο Κασσάνδρας, με απόφαση της Δημάρχου Αναστασίας Χαλκιά.
Ο λόγος για τον δημοτικό σύμβουλο της διοικούσας παράταξης Αστέριο Κατσάνη. Γνωστός στη Χαλκιδική για την επιχειρηματική του δράση και για τη θητεία του στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.
Το Xalkidiki Politiki τον συνάντησε και θέλησε να μάθει το σκεπτικό του και το όραμά του για τον Τουρισμό στην Κασσάνδρα. Μας δήλωσε τα εξής:
“Έίναι μεγάλη τιμή και ευθύνη το να υπηρετήσω τον τομέα του Τουρισμού καθώς αντιλαμβάνομαι τη μέγιστη σημασία του για τον τόπο μας. Είναι πρόκληση και στοίχημα να καταφέρει αυτή η δημοτική διοίκηση όλα όσα η Κασσάνδρα αξίζει.
Σε πρώτο στάδιο θα συγκαλέσουμε σύσκεψη με τους ξενοδόχους της περιοχής αλλά και με τους θεσμικούς φορείς των ενοικιαζομένων δωματίων. Να αφουγκραστούμε τις ανάγκες τους αλλά και τις προτεραιότητές τους.
Θα συνεχίσουμε ότι καλό προυπήρξε στο τουριστικό marketing του Δήμου μας και θα το εμπλουτίσουμε με δράσεις σε συνεργασία Φορείς της Χαλκιδικής και της Περιφέρειας δίνοντας ακόμη μια ευκαιρία εξωστρέφειας στην Κασσάνδρα.
Η συμμετοχή μας στις Εκθέσεις Τουρισμού, στις δράσεις του εξωτερικού,η τόνωση στην προβολή των αρχαιολογικών μας χώρων, των μνημείων μας, της γαστρονομίας μας είναι στα άμεσα σχέδιά μας.
Παράλληλα, το ψηφιακό marketing που είναι μια διαδικασία σύγχρονη και αποδοτική, βρίσκεται επίσης στις προτεραιότητές μας.
Η επιλογή της Δημάρχου μας Αναστασίας Χαλκιά στο πρόσωπό μου με τιμά απεριόριστα και θα κάνω όλα όσα μπορώ για να την τιμήσω ως το τέλος.
Πιστεύω ότι με δουλειά, με ευελιξία, με κοινωνικότητα, με σύγχρονες αντιλήψεις, με συλλογικότητα,με καλές πρακτικές και σημαίνουσες συνεργασίες, η Κασσάνδρα θα πρωτοπορήσει.
Τώρα που η χρονική συγκυρία είναι δύσκολη είμαστε σε θέση μάχης. Πάντα για να προσφέρουμε στον τόπο μας το καλύτερο δυνατό τουριστικό μετρήσιμο αποτέλεσμα”.