Η κοινότητα Σάρτης ενημερώνει ότι έχει προγραμματίσει εργασίες τόσο για τις ζημιές από την τελευταία θεομηνία άλλα και για αισθητική και πρακτική αποκατάσταση περιοχών εντός του οικισμού.

Ακολουθεί το μήνυμα του προέδρου της κοινότητας:
Ο Πρόεδρος θα ήθελε να ενημερώσει τους κατοίκους ότι παρόλο τις δυσκολίες που περνάμε κ μη ξέροντας πως θα εξελιχθεί η σεζόν έχουν προγραμματιστεί οι ακόλουθες εργασίες:
Καθαρισμός παραλίας από τα φερτά υλικά της θεομηνίας, συντήρηση αγροτικών δρόμων, επισκευή φωτιστικών σε όλο το παραλιακό μέτωπο και πλατείας , αλλαγή με νέα φωτιστικά στην περιοχή Άγιος Αντώνιος, φωτισμός με μεγάλους προβολής στην περιοχή σκαλάκια μέχρι την Αγία Ειρήνη, τοποθετηση κάγκελων στο λιμάνι σκαλάκια και μέχρι την Αγία Ειρήνη, κόψιμο χόρτων με καθαρισμό παρτεριών σε όλο τον οικισμό.


Προγραμματισμός Μαΐου.
Τοποθέτηση νέων κάδων απορριμμάτων, αντικατάσταση και τοποθέτηση νέων παγκακιών, επισκευή πεζογέφυρας περιοχή σχολείου μετά την καθίζηση που υπέστη, καθάρισμα και φύτευση με εποχικά λουλούδια στα παρτέρια του παραλιακού πεζόδρομου, στον Άγιο Αντώνιο και πλατείας, καθαρισμός δεξαμενών ύδρευσης και συντηρήσεις των πηγών και μάλλον θα προλάβουμε να γίνει και η σύνδεση της νέας μεγάλης γεώτρησης νερού με ρεύμα (επειδή δεν υπάρχουν κολόνες της ΔΕΔΔΗΕ σε εκείνη την περιοχή) για την καλύτερη ποιότητα και ποσότητα νερού στον οικισμό μας. Επισκευή και καθαρισμό φρεατίων βιολογικού με νέες αντλίες σε όποιο φρεάτιο χρειαστεί .
Προσπαθούμε όλοι μαζί για τα χωριό μας για να είμαστε έτοιμοι με αισιοδοξία για την νέα σεζόν.

Ο Πρόεδρος ευχαριστεί για την βοήθεια και την στήριξη τους , τον Αντιπεριφερειάρχη Κο Γιώργου Ιωάννη, τον Δήμαρχο Κο Ντέμπλα Κυπαρίσση κ τους αντιδημάρχους Κο Ζησιο Βασίλειο , Κο Δαλδογιάννη Γεώργιο .

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Σπανος Μιχαήλ