Ελλάδα

Για δεύτερη φορά θετική στον κορωνοϊό βγήκε η 31χρονη

Θετικό βγήκε και το δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε 31χρονη που είχε ασθενήσει από κορονοϊό και είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η νεαρή γυναίκα, που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων που δείχνουν ότι ο ιός είτε δεν έφυγε ποτέ από τον οργανισμό της, είτε επανήλθε, με το δεύτερο σενάριο να είναι το πλέον ανησυχητικό και για το οποίο τοποθετήθηκε χθες στην συνέντευξη Τύπου, ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Η 31χρονη νοσηλεύτηκε πριν από μερικές εβδομάδες στον Ευαγγελισμό, ωστόσο, είχε παρουσιάσει ήπια συμπτώματα κι έλαβε εξιτήριο από την Παμμακάριστο. Το προηγούμενο Σάββατο είχε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και πήγε στο Ιπποκράτειο. Εκεί υποβλήθηκε σε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό και διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και παραμένει με το δεύτερο τεστ να βγαίνει σήμερα το πρωί θετικό.

Στο θέμα της 31χρονης αναφέρθηκε κι ο Σωτήρης Τσιόδρας, που είπε συγκεκριμένα «ενημερώθηκα χθες και ζήτησα το ιστορικό των ελέγχων της. Ήταν θετική, νοσηλεύτηκε, εξήλθε με αρνητικό έλεγχο, σε κάποια υποτροπή ελέγχθη θετική.

Θέλει πολλή προσοχή στο πώς ερμηνεύει κανείς τέτοια φαινόμενα. Δεν μπορείς να είσαι 100% βέβαιος. Φαίνεται ότι το σύνδρομο που εμφάνισε η γυναίκα δεν είναι κάτι σχετιζόμενο με τον ιό. Δεν μας φαίνεται να διαφέρει από αυτά που έχουν αναφερθεί στην βιβλιογραφία.

Μάλλον πρόκειται για μια παρουσία του γεννητικού υλικού του ιού που δεν σημαίνει και μετάδοση ούτε για επαναλοίμωξη».

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close