Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες τους παίκτες αλλά και τους τηλεθεατές του MasterChef 4, μιας και καλεσμένος κριτής ήταν ο έλληνας επίτροπος στην Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς μαζί με την αντιπρόεδρο, Μαργκρέτε Βεστάγκερ.

Ο κ. Σχοινάς όπως και η κ. Βεστάγκερ δοκίμασαν τα πιάτα των παικτών του ριάλιτι μαγειρικής στην ομαδική διαδικασία που έγινε στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η κυρία Βεστάγκερ δεν είχε κακό λόγο για κανένα πιάτο αλλά δεν έδειξε να ενθουσιάζεται και με κάποιο, ενώ ο Μαργαρίτης Σχοινάς αν και είχε έναν καλό λόγο για όλους και για όλα τα πιάτα δεν κατάφερε να κρύψει την προτίμησή του στο γλυκό της πράσινης ομάδας, μια μους σοκολάτα, με ελιά και ντομάτα.

Το κοινό πάντως φάνηκε ότι συμπάθησε ιδιαίτερα τον Μαργαρίτη Σχοινά και αυτό φαίνεται από τα σχόλια στο διαδίκτυο και δη στο twitter.

«Πολύ συμπαθής ο κύριος Μαργαρίτης Σχοινάς!, ο μεσιε Σχοινας πολύ θεούλης, Ο Σχοινάς λέει πως το κρέας ήταν τρυφερό, μα πόσο ρομαντικός, Ο κύριος Σχοινάς φαίνεται καλοφαγάς. Μια χαρά θα τρώγαμε. Με την κυρία θα τσακωνόμασταν όλη την ώρα» είναι ορισμένα από αυτά.

Οι δύο καλεσμένοι κριτές του MasterChef οι οποίοι ομολογουμένως ήταν έκπληξη, πάντως ενθουσίασαν το κοινό του Twitter, που αδιαλείπτως σχολιάζει τα τεκταινόμενα στο MasterChef 4. Και ήταν αυτό που τους εντυπωσίασε; Το όνομά του.

Αφορμή στάθηκε και το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, γνωστό πειραχτήρι, ο οποίος όπως και ο ίδιος είπε δεν… κρατήθηκε. «Τώρα δε μπορώ, θα σκάσω θα το πω. Επειδή μου είστε και συμπαθής. Αυτό με το τραγούδι τώρα… Με όνομα Σχοινάς Μαργαρίτης είναι από το ποπ μέχρι το βαρύ λαϊκό. Καλύπτετε όλο το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού».