Ευχαριστήριο μήνυμα προς τον πρόεδρο και το ΔΣ της ΚΕΔΕ απέστειλε ο δήμος Κασσάνδρας.

Αναλυτικά αυτό αναφέρει:

«Ο Δήμος Κασσάνδρας ευχαριστεί τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος για την αυξημένη φροντίδα που έχουν επιδείξει συνολικά καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας του covid-19, να στηρίξουν τους Δήμους της χώρας με υγειονομικό υλικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό, με πιο πρόσφατο δείγμα στήριξης τη διάθεση οχημάτων.

Ο Δήμος Κασσάνδρας παρέλαβε μέχρι στιγμής από την Κ.Ε.Δ.Ε. ένα όχημα για να καλύπτει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, βάσει του οποίου καθημερινά διανέμονται στους δημότες Κασσάνδρας δωρεάν 500 μερίδες φαγητού ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται και οι επισκέψεις φροντίδας και νοσηλευτικής περίθαλψης στα σπίτια των ηλικιωμένων.

«Η χορηγία είναι πολύ σημαντική και βοηθά σε μεγάλο βαθμό την ομαλή εξέλιξη των κοινωνικών δράσεων μας.

Ευχαριστούμε την Κ.ΕΔ.Ε, και ειδικότερα τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου -Δήμαρχο Τρικκαίων και το Δ.Σ που σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες για την κοινωνία,με τις πρωτόγνωρες συνθήκες που καλούμαστε να διαχειριστούμε την καθημερινότητα στους Δήμους μας, έχουμε βοήθεια, στήριξη και εμψύχωση από τα Θεσμικά μας Όργανα» δήλωσε η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά.