Αθλητικά

Μ. Ροδοβίτης: «Αυστηρά θα είναι τα μέτρα στα κλειστά γήπεδα, δύσκολη η επόμενη χρονιά» (vid)

Ο Μανώλης Ροδοβίτης μιλάει για την επόμενη μέρα μετά τον κορωνοϊό, τα μέτρα που θα εφαρμοστούν στα κλειστά γυμναστήρια και όλα όσα πρέπει να τηρήσουμε στον ομαδικό αθλητισμό

Ο προπονητής του ΠΟ Μουδανιών στο Βόλεϊ, Μανώλης Ροδοβίτης, μιλάει στη Χαλκιδική Πολιτική για την επόμενη μέρα μετά τον κορωνοϊό.

Ο έμπειρος προπονητής αναλύει το πλάνο που θα επικρατεί στα κλειστά γήπεδα μετά την καραντίνα. Τονίζει πως μπορεί να διεξαχθούν τα παιχνίδια που αφορούν μόρια για τις σχολές και σχολιάζει πως πρέπει να λειτουργούμε στους αθλητικούς χώρους για λόγους υγιεινής και προφύλαξης.

Επίσης, δείχνει αισιόδοξος πως σύντομα όλα θα πάρουν το δρόμο τους και θα επιστρέψουμε στη κανονικότητα.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close