Μήνυμα για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς έστειλε ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική, Απόστολος Πάνας.

Αναλυτικά:

«Η φετινή Πρωτομαγιά είναι ιδιαίτερη, όχι μόνο γιατί όλη η ανθρωπότητα πλήττεται από την πανδημία του κορονοϊού, αλλά και επειδή η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται εκ νέου μετά από μια δεκαετή οικονομική κρίση, που μείωσε κατακόρυφα το εισόδημα του μέσου Έλληνα, αύξησε δραματικά την ανεργία, οδήγησε σε λουκέτο πλειάδα επιχειρήσεων και ανέτρεψε συνολικά τις εργασιακές σχέσεις.

Τώρα είναι μπροστά μας μια νέα κρίση, που θα αλλάξει και πάλι τα δεδομένα στην καθημερινότητα, στην εργασία αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις.

Τώρα ακόμα πιο δυναμικά πρέπει να διεκδικήσουμε τα όσα δικαιούμαστε αλλά πρέπει και να διαφυλάξουμε, όσα με κόπο καταφέραμε τα προηγούμενα χρόνια.

Μέσα από τη διαμόρφωση μιας νέας πολιτικής πρότασης και την προσαρμογή στις νέες συνθήκες, είμαστε εδώ, με πρόθεση για διάλογο και συναίνεση, να συμμετάσχουμε στην προσπάθεια για μια πιο δίκαιη κοινωνία, με σεβασμό στον άνθρωπο, στον εργαζόμενο, σεβόμενοι την παρακαταθήκη όσων πάλεψαν για πολλά από αυτά που εμείς σήμερα θεωρούμε δεδομένα.

Τους αγώνες αυτούς θυμόμαστε και τιμάμε σήμερα!