Αθλητικά

Ι. Τσικούρης: «Στοχεύουμε ψηλά, θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χρόνο» (vid)

Ο δάσκαλος των Μαχητών Σιθωνίας, Ιωακείμ Τσικούρης και ομοσπονδιακός προπονητής του Kick Boxing μίλησε για την ''επόμενη μέρα'' στα μαχητικά αθλήματα, τις επιτυχίες των αθλητών και του σωματείου, το πλάνο επιστροφής στη κανονική ροή προπονήσεων αλλά και για το Παγκόσμιο Κύπελλο που ήταν προγραμματισμένο το Σεπτέμβριο

Ο έμπειρος προπονητής, Ιωακείμ Τσικούρης, άνοιξε τα χαρτιά του στη Χαλκιδική Πολιτική και μίλησε για όλα όσα θα προβληματίσουν τη χώρα μας, μετά την καραντίνα, στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στις μαχητικές τέχνες.

Ωστόσο, έπλεξε το εγκώμιο των Ελλήνων αθλητών και φάνηκε πεπεισμένος πως θα κάνουν τα αδύνατα, δυνατά να επιστρέψουν το συντομότερο στο επιθυμητό επίπεδο, γιατί όπως επισήμανε ”έχουμε τον ηρωισμό μέσα μας ως Έλληνες και θα παλέψουμε να καλύψουμε το χαμένο χρόνο”.  

Επίσης, αναφέρθηκε στο γεγονός πως τόσο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που ήταν προγραμματισμένο το Σεπτέμβριο, όσο και οι υπόλοιπες εγχώριες διοργανώσεις προς το παρόν είναι στον αέρα.

Δείτε, όσα είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής στο παραπάνω βίντεο. 

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close