Αθλητικά

Κ. Κωτάκης «Στηρίξαμε τα νέα παιδιά, ανταποκρίθηκαν και τους αξίζει η Γ΄ Εθνική (vid)

Ο Κώστας Κωτάκης, προπονητής του Αετού Βαρβάρας, μιλάει στη Χαλκιδική Πολιτική για την άνοδο της ομάδας του

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλυσε το πλάνο που είχε το σωματείο της Βαρβάρας από τα τμήματα υποδομής μέχρι και την ανδρική ομάδα, που όπως αποδείχθηκε ήταν πετυχημένο. Επίσης, επισήμανε πως το σκεπτικό του συλλόγου είναι να στηρίξει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και στη νέα πρόκληση της Γ’ Εθνικής.

Ο κ. Κωτάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Χαλκιδική Πολιτική και στο μεγάλο ανταγωνισμό που υπήρχε στο πρωτάθλημα της Α1 Χαλκιδικής και τόνισε πως είτε η τύχη, είτε οι συγκυρίες, είτε η ικανότητα είχαν πρώτη την ομάδα όταν διακόπηκαν τα πρωταθλήματα και πήρε την άνοδο, μετά την απόφαση της ΕΠΟ.

Αναλυτικά, ακούστε όσα είπε ο προπονητής της Βαρβάρας σε επικοινωνία με τον Μιχάλη Σουνά και τη Χαλκιδική Πολιτική. 

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close