Σε μία αξιέπαινη ενέργεια προχώρησαν ο προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Τάεκβοντο Κασσάνδρας Χαλκιδικής και οι αθλητές του.

Το πρωί της Τετάρτης επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας και πρόσφεραν στους ανθρώπους της υγείας και σε όσους εργάζονται στον τομέα αυτό και προσφέρουν στους ανθρώπους το Κύπελλο που κατέκτησαν στο 1ο Kids Festival.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση στο διαδίκτυο της Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας, Σοφίας Δημοπούλου:

«Με πολλή συγκίνηση υποδεχθήκαμε σήμερα στο Κέντρο Υγείας τον Αθλητικό Σύλλογο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κασσάνδρας Χαλκιδικής και τον κ. Θεόφιλο Παπαδόπουλο οι οποίοι προσέφεραν το Κύπελλο που με κόπο και πολλή προσπάθεια κέρδισαν οι αθλητές του στο 1ο Kids Festival που διοργάνωσε η Ένωση Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδας στις 26/5/2018, «ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, στο έργο των ανθρώπων που εργάζονται στο σύστημα υγείας και ιδιαίτερα για την πολύτιμη προσφορά τους στην προστασία όλων μας κατά την περίοδο της πανδημίας του covid19».

Σας ευχαριστούμε και μεις με τη σειρά μας και σας ευχόμαστε να κερδίσετε πολλά ακόμη κύπελλα, γιατί το αξίζετε όχι μόνο ως αθλητές αλλά κυρίως ως άνθρωποι.