Ο πρόεδρος Ιωάννης Μαλλίνης είναι αποφασισμένος να αφήσει πίσω το  «παλιό Πλατανίτσι» και να δώσει στους επισκέπτες νέες παροχές αντάξιες της εποχής που ζούμε.

[metaslider id=104041]

Μέσα στα πλαίσια αυτά σήμερα έγινε ασφαλτόστρωση  στους δρόμους της κατασκήνωσης, απ την κυρία είσοδο έως την παραλία καθώς και στον κάθετο δρόμο μεταξύ mini market και των χώρων υγιεινής.  Ο πρόεδρος μιλώντας για τις παραπάνω παρεμβάσεις ανέφερε:

«Την ασφάλεια των κατασκηνωτών,μέσα από μια  νέα εικόνα διαφορετικής αισθητικής με σεβασμό προς τα οχήματα, των επισκεπτών.Αλλά και λύση στη σκόνη, εξαιτίας της κινητικότητας εντός της κατασκήνωσης.

Στο πλάνο μας ,είναι η σήμανση των δρόμων για σωστή κυκλοφορία παρέχοντας, στιγμές ξεγνοιασιάς και ασφάλειας ,κυρίως για τις μικρές ηλικίες, με σκοπό την δημιουργία , ενός ασφαλούς προορισμού για την οικογένεια.Η φιλοσοφία της Διοίκησης είναι σωστές παροχές για ποιοτικό τουρισμό, δίνοντας στους επισκέπτες ένα καλό λόγο να καταναλώσουν τις οικονομίες κόπων, στην Σιθωνία μας.Τέλος περιμένουμε το πρωτόκολλο του υπουργείου, ώστε να δουλέψουμε το project που ετοιμάζουμε εξαιτίας του κορωνοϊού, τηρώντας τα μέτρα υγιεινής.»