Τη δύναμη του διαδικτύου αξιοποιεί η Δημοτική διοίκηση Κασσάνδρας με σκοπό να προωθήσει αποτελεσματικά το τουριστικό της προϊόν και να το καταστήσει θελκτικό στους επισκέπτες έτσι ώστε η Κασσάνδρα να παραμένει σταθερά πρώτη στις προτιμήσεις τους.

Η Αντιδημαρχία Τουρισμού σε απόλυτη συνεργασία με την Επιτροπή Τουρισμού προχωρούν στην ανανέωση και στον εμπλουτισμό της ιστοσελίδας visitkassandra.com που αποτελεί το κεντρικό portal τουριστικής προβολής του Δήμου καθώς και στην ανανέωση της Σελίδας της Τουριστικής Προβολής στο Facebook αλλά και στη δημιουργία profile instagram.

“Η Τουριστική προβολή είναι μια διαδικασία στην οποία ως Δήμος πιστεύουμε απόλυτα, κατανοώντας τη μέγιστη σημασία της.

Οι συνδημότες μας μπορούν να αισθάνονται αισιόδοξοι καθώς ο Δήμος προτίθεται να αξιοποιήσει όλες τις σύγχρονες βέλτιστες πρακτικές για την τουριστική προώθηση της Κασσάνδρας”. δήλωσε η Δήμαρχος Αναστασία Χαλκιά η οποία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με παράγοντες του Τουρισμού προκειμένου ο Δήμος Κασσάνδρας να είναι παρών σε κάθε θετική εξέλιξη.

Links :

www.visitkassandra.com

Follow us:
https://www.facebook.com/Visit-Kassandra-324521134394709/?ref=aymt_homepage_panel&eid=ARDZX34U-4ar_wnY33mkh42v91YGdba5yAG_ya9mU1_JiSZmeKOfKRyLXksp8TU_K4UGZSJrIkkZBclM

Follow us :
https://www.instagram.com/visitkassandra/?hl=el