Ανακοίνωση για την εκ νέου σύλληψη του Νίκου Σειραγάκη, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση παιδεραστίας που είχε συγκλονίσει το Ρέθυμνο, εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Ο Σειραγάκης είχε αποφυλακιστεί μόλις πριν από λίγες ημέρες. Ωστόσο, παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, καθώς, ενώ ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εντός του δήμου Καλαμαριάς, εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΑΔΘ:

«Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς οδήγησε στη σύλληψη 56χρονου φυγόποινου ημεδαπού, απογευματινές ώρες χθες (08-05-2020).

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης αναφέρεται οτι, με Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών, είχαν επιβληθεί στον προαναφερόμενο άντρα περιοριστικοί όροι, μεταξύ των οποίων και η υποχρέωση διαμονής του σε συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικίας στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, ο 56χρονος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους της δηλωθείσας διεύθυνσης, με αποτέλεσμα να εκδοθεί Διάταξη Εισαγγελέα, σύμφωνα με την οποία διατάχθηκε η προσωρινή του σύλληψη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».