Αθλητικά

Το «ευχαριστώ» του Λακκώματος στην Τρίγλια

Ο Διγενής ευχαρίστησε την ΠΑΕ Τρίγλια για τη συμβολή της στο νέο γήπεδο της ομάδας

Ο Διγενής Λακκώματος εργάζεται εδώ και μήνες για το νέο αγωνιστικό χώρο του ”Αβραάμ Παπαδόπουλος”, που αναμένεται από τους καλύτερους του νομού.

Μάλιστα, το ΔΣ του συλλόγου ευχαρίστησε την Τρίγλια και συγκεκριμένα τους κ.κ Σγουρή Κώστα και Σταύρο για τη συμβολή τους στις εργασίες.

Αναλυτικά: 

Το Δ.Σ. του ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑΣ, τον πρόεδρό της ΣΤΑΥΡΟ ΣΓΟΥΡΗ και τον γενικό αρχηγό ΚΩΣΤΑ ΣΓΟΥΡΗ για την μεγάλη συμβολή τους στο νέο καταπληκτικό χλοοτάπητα του γηπέδου “ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ”

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close