Συνεχίστηκαν για μία ακόμη ημέρα και με αμείωτο ρυθμό οι εθελοντικές εργασίες στη Νέα Φώκαια που αφορούν τον καλλωπισμό χώρων.

Την ενημέρωση για αυτές πρόσφερε μέσω του διαδικτύου ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Φώκαιας Καπετάνιος Κομνηνός Χρήστος.

«Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα και Χριστός Ανέστη με υγεία, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι και σήμερα με την βοήθεια των εθελοντών μας καταφέραμε να προχωρήσουμε σε εργασίες όπως το να βάψουμε σε παγκάκια και κάποιες από τις μπάρες των πεζόδρομων.

Είμαι χαρούμενος γιατί είχαμε τρία νέα μέλη στην εθελοντική μας ομάδα που μερικά από τα παλαιά πήραν ρεπό, έτσι να ευθυμήσουμε λίγο.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω πολύ την επόμενη Κυριακή στις 17/05/2020 και ώρα 09.30 να καταφέρουμε να έχουμε όσο γίνεται περισσότερα άτομα γιατί θα βάψουμε τα κίτρινα κάγκελα στο τόξο της παραλίας, θα συναντηθούμε έξω από την κρεπερί.

Ευχαριστώ για την παρουσία, σήμερα και την βοήθεια τις κυρίες Βάνα Καρυτσιώτη και Αικατερίνη Μπίμπου και τους κύριους Στόγιο Νικόλαο, Αζίδη Παύλο, Geni Perfudi, Αχιλλέα, Δομ, Μαργαρίτη Ανδρέα, Παπαδόπουλο Γιώργο για την ανεκτίμητη βοήθεια τους.

Σας περιμένουμε την άλλη Κυριακή όλους.

Με εκτίμηση Καπετάνιος Κομνηνός Χρήστος»