Αθλητικά

Επιβεβαίωση της Χαλκιδικής Πολιτικής για A1 και Α’ χωρίς υποβιβασμούς

Είχε δημοσιευθεί σχετικό ρεπορτάζ μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ για πρόωρη λήξη των πρωταθλημάτων

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Χαλκιδικής μετά το πρόσφατο συμβούλιό της, ήρθε να επιβεβαίωση τα σενάρια και το ρεπορτάζ της Χαλκιδικής Πολιτικής για περισσότερες ομάδες στην Α1 και την Α’ κατηγορία ποδοσφαίρου Χαλκιδικής.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΣΧ:

«Η Ε.Π.Σ Χαλκιδικής ανακοινώνει, ότι σε Συνεδρίαση που πραγματοποίησε η Ε.Ε την Δευτέρα 11 Μαϊου 2020, με θέμα »Επικύρωση Βαθμολογίας» της Α1′ , Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 ανέδειξε τις πρωταθλήτριες ομάδες (σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της Ε.Π.Ο.), οι οποίες είναι οι εξής :

Α1′ Ερασιτεχνική Κατηγορία:
ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία:
ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ

Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία:
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΓΕΙΡΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝΙΚΗΣ » (Β. Όμιλος)
Α.Ο ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ  (Ν. Όμιλος)

Επίσης στην ίδια συνεδρίαση (11-05-2020) αποφασίστηκε να γίνει »Αναδιάρθρωση» στην Α1′ και Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία σύμφωνα με την οποία δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα και σε επόμενη συνεδρίαση θα παρουσιαστεί η νέα μορφή του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021».

Ακόμα, η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη Χαλκιδική στο Κύπελλο Ελλάδας, έπειτα από κλήρωση είναι η Όλυνθος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η Ε.Π.Σ Χαλκιδικής ανακοινώνει, ότι σε Συνεδρίαση που πραγματοποίησε η Ε.Ε την Δευτέρα 11 Μαϊου 2020, ύστερα από κλήρωση (σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της Ε.Π.Ο.), ανέδειξε την ομάδα <<ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ >> εκπρόσωπο της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής στο Κύπελλο Ελλάδος».

Παρακάτω, το ρεπορτάζ της Χαλκιδικής Πολιτικής προ ημερών, συγκεκριμένα τη 1η Μαΐου, για τις περισσότερες ομάδες της Α1 και της Α’, χωρίς υποβιβασμούς.

ΕΠΣΧ: Σενάρια για περισσότερες ομάδες σε Α1′ και Α’, χωρίς υποβιβασμούς

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close