Ελλάδα

Σκέψεις για άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών

Πολύ πιθανό δείχνει να είναι το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών το προσεχές Σαββατοκύριακο με δεδομένο ότι η θερμοκρασία θα ανέβει κατακόρυφα και σύμφωνα με τους μετεωρολόγους να φτάνει και τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Η Πολιτική Προστασία βρίσκεται σε κατάσταση επιφυλακής, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος οι πολίτες λόγω καύσωνα για την εποχή να σπεύσουν στις παραλίες, και με τις οργανωμένες πλαζ να είναι κλειστές υπάρχει μεγάλος φόβος συνωστισμού στις ελεύθερες.

Οπως έκανε γνωστό ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής Χαράλαμπος Γώγος στο τραπέζι των συζητήσεων τέθηκε το ερώτημα αν θα πρέπει ανοίξουν οι οργανωμένες παραλίες. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ το απόγευμα της Δευτέρας ο κύριος Γώγος ανέφερε πως το θέμα παραμένει ανοιχτό και οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο καθηγητής η συζήτηση για το άνοιγμα των ελευθέρων παραλιών ξεκίνησε μετά τις εικόνες του Σαββατοκύριακου όπου ελεύθερες παραλίες γέμισαν από κόσμο και σε πολλές περιπτώσεις οι πολίτες δεν τηρούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close