Τα όσα διαδραματίζονται στον πλανήτη και στη χώρα μας, αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας σχολίασε μέσω ανακοίνωσης η Προποντίδα Ν. Μαρμάρα, που τερμάτισε στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά και την απόφαση της ΕΠΟ για πρόωρη λήξη των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά:

Το 2020 επιφύλαξε μια έκπληξη στον πλανήτη μας και διατάραξε την κανονικότητα των ανθρώπων, έτσι λοιπόν και στην χώρα μας ξαφνικά άλλαξαν όλα. Μοιραία λοιπόν ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στην Ελλάδα υπέστη τις συνέπειες των επιπτώσεων του ιού SARS COVID19 και ευχόμαστε το πλήγμα να μην είναι μοιραίο.

Έτσι λοιπόν η ΕΠΟ, μέσω των ΕΠΣ, αποφάσισε την διακοπή των αθλητικών δραστηριοτήτων και η ομάδα μας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Α’ Κατηγορία του νομού Χαλκιδικής. Ένας τίτλος που είναι πέρα για πέρα δίκαιος για την ομάδα μας την φετινή σεζόν αλλά μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση μη μπορώντας να το πανηγυρίσουμε όπως αρμόζει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Από την πλευρά μας θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας, τον προπονητή Γ.Γιαννουλιδη για την προσήλωση τους και το μεράκι τους να φτιάξουν πρώτα μια οικογένεια και μετά μια ομάδα που έμπαινε στο γήπεδο να ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον κάθε άνθρωπο που πρόσφερε και συνέβαλε με τον τρόπο του σε αυτή την επιτυχία!

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα και ελπίζουμε ότι όπως φέτος έτσι και του χρόνου, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ..!