Δήμος ΑριστοτέληΧαλκιδική

Εθελοντικός Καθαρισμός του Άλσους Αγίας Παρασκευής

Το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαΐου πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός του Άλσους Αγίας Παρασκευής από τον Αντιδήμαρχο Αριστοτέλη κ. Θαλασσινό και τα μέλη του Συμβουλίου Κοινότητας Αρναίας σε συνεργασία με τα μέλη της Πολιτιστικής Εταιρίας Αρναίας και με συμμετοχή νέων που παρευρίσκονταν στον χώρο.

Με τη συνδρομή 3 ιδιόκτητων αγροτικών μηχανημάτων κόπηκαν τα χόρτα σε ολόκληρη την έκταση του άλσους. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με την ευλογία του πατέρα Γεωργίου Τρικαλιώτη.

Το Άλσος της Αγίας Παρασκευής αποτελεί διέξοδο για τους νέους, τους γονείς και τα παιδιά από την αρχή της επιδημίας του κορονοϊού και δέχεται καθημερινά μεγάλο αριθμό επισκεπτών και όγκο απορριμμάτων.

«Είναι προτεραιότητά μας ο χώρος που παίζουν οι μικροί μας φίλοι να είναι καθαρός, τονίζοντας τη σημασία που πρέπει να δίνουμε όλοι μας στο περιβάλλον και στην προστασία του.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους χειριστές των αγροτικών μηχανημάτων και πιο συγκεκριμένα τον Χρήστο Ζυγούρη, τον Γιώργο Κουμαντσιώτη και τον Στέλιο Θαλασσινό» τόνισε ο κ. Θαλασσινός.

#Αρναία #Εθελοντισμός #Δήμος_Αριστοτέλη.

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close