Αθλητικά

Ν. Χατζηστεργίου: «Άδικη απόφαση να ανοίξουν τελευταία τα γυμναστήρια, αλλάζουν πολλά στο ποδόσφαιρο»

Ο Νίκος Χατζηστεργίου μιλάει για την προπόνηση των αθλητών εν μέσω πανδημίας, την επόμενη μέρα και την «άδικη απόφαση» να ανοίξουν τελευταία τα γυμναστήρια

Ο Νίκος Χατζηστεργίου, ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στα Νέα Μουδανιά, γυμναστής ποδοσφαιριστών και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, μιλάει στη Χαλκιδική Πολιτική για την απόφαση να ανοίξουν τέλος του μήνα τα γυμναστήρια, τις αλλαγές και τα προβλήματα στις προπονήσεις των αθλητών λόγω κορωνοϊού και την επόμενη μέρα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που αναμένεται δύσκολη.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Χαλκιδική Πολιτική: 

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close