Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, προανήγγειλε σειρά έργων που θα βελτιώσουν τη ποιότητα ζωής των πολιτών.

Αναλυτικά, όσα δημοσίευσε σε προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο:

”Έργων συνέχεια…
Υπογράψαμε σήμερα τη σύμβαση για την ασφαλτόστρωση του δρόμου ΔΟΥΜΠΙΑ- ΚΑΛΑΜΩΤΟΥ, ένα έργο πνοής για τους αγρότες μας , με το οποίο δίδεται διέξοδος για τα κτήματά τους και προς τις όμορες περιοχές. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού εννιακοσίων τριάντα χιλιάδων ευρώ (930.000) και χρηματοδοτείται ολοκληρωτικά από ευρωπαϊκούς πόρους.
Εν συνεχεία τη δευτέρα 18 Μάιου θα εγκριθούν, από την οικονομική επιτροπή, οι όροι δημοπράτησης για το έργο Αγροτικής οδοποιίας ΓΑΛΑΡΙΝΟΥ- ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ, συνολικού προϋπολογισμού ενός εκατομμυρίου μηδέν σαράντα χιλιάδων ευρώ ( 1.040.000), όπως επίσης και το έργο συλλογής μεταφοράς λημμάτων ΟΛΥΝΘΟΥ (Αποχετευτικά Δίκτυα) και έργο επεξεργασίας και διάθεσης λημμάτων ΟΛΥΝΘΟΥ (Βιολογικός Καθαρισμός), συνολικού προϋπολογισμού πέντε εκατομμυρίων ευρώ (5.000.000).
Προχωράμε στην έμπρακτη και συνεχή στήριξη του πρωτογενούς τομέα. Ενώ οι βιολογικοί καθαρισμοί και τα αποχετευτικά δίκτυα είναι έργα ουσίας για μας με βαθύ περιβαλλοντικό αποτύπωμα, τα οποία συμβάλλουν, τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος, όσο και της δημόσιας υγείας. Πρόθεσή μας είναι να δημιουργηθούν οι απαραίτητες υποδομές, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα της καθημερινότητας των πολιτών μας.
Συνεχίζουμε…”