Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκαν και την Κυριακή οι εργασίες καλλωπισμού και βελτίωσης χώρων στη Νέα Φώκαια.

Για ακόμη μία φορά μάλιστα η συμμετοχή των εθελοντών ήταν πολύ μεγάλη, κάτι που τόνισε στην τοποθέτησή του μέσω διαδικτύου και ο πρόεδρος της Κοινότητας Καπετάνιος Κομνηνός Χρήστος.

«Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες Χριστός Ανέστη, σήμερα ήταν η μια πολύ όμορφη ημέρα για τον εθελοντισμό του χωριού μας, καθώς ξεπεράσαμε τα τριάντα άτομα και κάποιοι έφυγαν, γιατί δεν υπήρχε χώρος να εργαστούμε όλοι.

Συγχαρητήρια σε όλους σας. Ξεκινήσαμε το πρωί να βάψουμε τα κάγκελα στο «τόξο» και μέχρι τις 13.00 καταφέραμε να βάψουμε τα τρία- τέταρτα, ένα κομμάτι γύρω στα 80 μέτρα μας έμεινε.

Ευχαριστώ προσωπικά, έναν έναν τους εθελοντές μας, τις κυρίες, Αικατερίνη Μπίμπου, Καλτσίδου Θωμαή, Σταματού Ελπίδα, Θωμαή Αργυρακάκη, Γιαγτζόγλου Δήμητρα. Τις νεαρές κυρίες Μαλλή Δανάη, Καπετάνιου Δέσποινα, Κύρλα Κρυσταλία,και Μπουγιούκα Φανή. Τους κυρίους Αζίδη Παύλο,Τσίγγο Ανδρέα, Στόγιο Νικόλαο, Μπογαντίνη Αχχιλέα, Περτσινίδη Γεώργιο, Γαλαζούλα Αναστάσιο, Θάνο Παναγιώτη Μαργαρίτη Ανδρέα, Βουγιούκα Χρήστο, Κουκή Παράσχο, και τον Καπετάνιο Σπύρο πού άσπρισε όλα τα δενδράκια με ασβέστη στον Άγιο Παύλο και στην είσοδο.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ.Λάμπρου Σοφία που μας έφερε Κέικ για πρωινό, το Ζαχαροπλαστείο Στράτος για τα τυροπιτάκια, Το ΙΚΌΝΙΟ για τους καφέδες και το ΚΟΖΙ για τα νερά, και την κ. Χριστοδούλου Μαρία για νερά που μας πρόσφεραν.

Τον κ. Κωνσταντίνου Νίκο για την προσφορά στις μπογιές και τα πινέλα. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό φίλοι μου θα αλλάξουμε την εικόνα του χωριού σίγουρα.

Ο Πρόεδρος το τοπικό συμβούλιο και όλο το χωριό, Σας Ευχαριστούμε πολύ!!! Υ.Γ. Αν έχω ξεχάσει κάποιον ζητάω συγνώμη, δεν έγινε επίτηδες…

Με εκτίμηση Καπετάνιος Κομνηνός Χρήστος