Δήμος ΚασσάνδραςΧαλκιδική

Αν. Χαλκιά: «Δεν θα αφήσουμε την Κασσάνδρα να μετατραπεί σε χωματερή»

Αυστηρό μήνυμα της Δημάρχου Κασσάνδρας, Αναστασίας Χαλκιά, για την περιβαλλοντική επιβάρυνση από αδρανή και ογκώδη απορρίμματα

Εικόνα που δεν αρμόζει στην Κασσάνδρα εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή, με αποτέλεσμα η Δήμαρχος, Αναστασία Χαλκιά, να στείλει αγανακτισμένο μήνυμα.

Αναλυτικά: 

”Τις τελευταίες ημέρες στην Κασσάνδρα γινόμαστε μάρτυρες απαράδεκτων εικόνων που προσβάλλουν την αισθητική μας και παρεμποδίζουν την ομαλή πορεία του τόπου μας προς την κανονικότητα του καλοκαιριού.

Ασυνείδητοι και επιπόλαιοι χειρισμοί από κάποιους, έχουν οδηγήσει την κατάσταση στο απροχώρητο, με ογκώδη απορρίμματα στους δρόμους και τους αγρούς και με αδρανή υλικά οπουδήποτε.

Δεν θα πω μόνο ότι λυπάμαι γι’αυτή την απαράδεκτη, επιπόλαιη, ασυνείδητη, επικίνδυνη και εξοργιστική τακτική.

Ξεκαθαρίζω ότι η Δημοτική διοίκηση της Κασσάνδρας δε θα χαριστεί σε κανέναν.

Όποιος εντοπιστεί να πετάει ογκώδη και αδρανή ανεξέλεγκτα,θα διώκεται ποινικά.

Δεν θα αφήσουμε την Κασσάνδρα που με τόσο κόπο, αγώνα, κόστος και προσπάθεια καθαρίσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, να μετατραπεί σε χωματερή, σε καταυλισμό και σε εστία μόλυνσης.

Δεν θα επιτρέψουμε να αδικούνται οι νομοταγείς και ευσυνείδητοι συμπολίτες μας, οι οποίοι δαπανούν χρηματικά ποσά για να μεταφέρουν αυτού του είδους τα απορρίμματα τους στους ειδικούς χώρους εναπόθεσης, εις βάρος όσων κουτοπόνηρα παρανομούν.

Ως Δήμαρχος Κασσάνδρας είμαι κάθετη σ’αυτό. Όποιος εντοπιστεί να παρανομεί θα διωχθεί ποινικά και το κόστος του προστίμου θα είναι μεγάλο.

Η Κασσάνδρα θα παραμείνει καθαρή και θα παραμείνει στην κορυφή της Τουριστικής κλίμακας της χώρας.

Ως εδώ”

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close