Αθλητικά

Κ. Σιδηρόπουλος: «Δουλέψαμε πολύ για να γίνει το γήπεδο του Λακκώματος» (vid)

Ο ποδοσφαιριστής και εθελοντής του Διγενή Λακκώματος, Κυριάκος Σιδηρόπουλος, μιλάει για την εικόνα του νέου γηπέδου της ομάδας

Ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Λακκώματος και ο άνθρωπος που έχει δώσει τη ψυχή του για το νέο αγωνιστικό χώρο του ”Αβραάμ Παπαδόπουλος”, Κυριάκος Σιδηρόπουλος, μιλάει στη Χαλκιδική Πολιτική για τις εργασίες στο νέο γήπεδο.

Επίσης, ευχαρίστησε δημόσια όσους συνέβαλαν να γίνει αυτό το στολίδι, όπως το αποκαλεί, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην μετά κορωνοϊού εποχή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

 Αναλυτικά, όσα δήλωσε στη Χαλκιδική Πολιτική: 

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button