Αθλητικά

Σ. Σγουρής: «Δεν πωλείται, ούτε παραχωρείται το ΑΦΜ της Τρίγλιας»

''Στηρίζουμε την ομάδα μας'' είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΟ Τρίγλιας

Κατηγορηματικός ο Πρόεδρος της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας, Σταύρος Σγουρής, εκφράζοντας όλη την διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο, Στράτο Ευγενίου, δήλωσε ότι δεν πωλείται, ούτε και παραχωρείται το Α. Φ. Μ της ομάδας.

Αφορμή για τις ερωτήσεις που ετέθησαν στον πρόεδρο, από την ιστοσελίδα sfina.gr, αποτέλεσε η φημολογία που αναπτύχθηκε, για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, περί σχετικού ενδιαφέροντος από πλευράς Ηρακλή.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Προέδρου:

«Δεν παραχωρείται, ούτε πωλείται το ΑΦΜ της Τρίγλιας, θα συνεχίσουμε κανονικά την πορεία μας, ελπίζουμε και πάλι στη Football League και η απόφαση έχει παρθεί, Το ΑΦΜ μας δεν πωλείται, η ομάδα συνεχίζει κανονικά στην Χαλκιδική και στην Τρίγλια και έχουμε φτιάξει μάλιστα κια έργα στο γήπεδό μας, το οποίο το κάναμε αγνώριστο, για να ανεβάσουμε και το επίπεδο της ομάδας. Όλοι οι παράγοντες και ο Στράτος Ευγενίου έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας, να στηρίξουμε την ομάδα στην Τρίγλια»

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close