FILE PHOTO: Turkish President Tayyip Erdogan attends a news conference in Ankara, Turkey, August 14, 2018. REUTERS/Umit Bektas/File Photo

Πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με έκθεση ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού.
Ο Ερντογάν λοιπόν βάσει όσων αναφέρει το δίκτυο Nordic Monitor, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που πραγματοποιεί έρευνες αναφορικά με ακραίες δυνάμεις και βίαιες εξτρεμιστικές τάσεις στην Ευρώπη και αλλού,διαγνώστηκε με καρκίνο του εντέρου, χειρουργήθηκε υπό άκρα μυστικότητα ενώ υποφέρει και από επιληπτικά σοκ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο καρκίνος αποκαλύφθηκε σε μία εξέταση, όταν ο Τούρκος πρόεδρος είχε διαμαρτυρηθεί για πεπτικά προβλήματα και αίμα στα κόπρανά του. Μετά από εξονυχιστικές εξετάσεις, ενημερώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο στο τρίτο στάδιο, ενώ ο όγκος του ήταν 10-15 εκατοστά.
Η ιατρική του ομάδα επέλεξε τον καθηγητή Ντουρσούν Μπούργκα, έναν διαπρεπή χειρουργό για να είναι αυτός που θα κάνει την επέμβαση αλλά παράλληλα θα διατηρήσει σιγή ιχθύος για το πρόβλημα του τούρκου προέδρου.