Ο πρώην Δήμαρχος Κασσάνδρας και Πρόεδρος της ΠΑΕ Κασσάνδρας, ανέβασε ένα post σχετικά με τις προθέσεις του για τις επόμενες εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής.
Αναλυτικά:
Πολλοί φίλοι με ρωτούν σχετικά με τις προθέσεις μου, για τις επόμενες εκλογικές διαδικασίες στην Ένωση.
ΞΕΚΑΘΑΡΊΖΩ
ΕΙΜΑΙ με τη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ και δεν ανήκω σε κανένα ποδοσφαιρικό μπλοκ.
ΕΊΜΑΙ αυτόνομος και ανεξάρτητος, χωρίς δεσμεύσεις,και εξαρτήσεις.
ΠΙΣΤΕΎΩ από το παρελθόν,στην ποδοσφαιρική ΑΝΟΙΞΗ του τόπου μας.
Η Γνώση,η Εμπειρία,στη διοίκηση και στο ποδόσφαιρο, αποτελούν τα εφόδια,και όχι η συναλλαγή και η εκμετάλλευση της ποδοσφαιρικής φτώχειας,με πάσης φύσεως υλικά και μικροποσα. Η Γνώση και η Εμπειρία, θα αποτελέσουν τη βάση για την ανάδειξη του νέου ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, χωρίς στοιχεία οσφυοκαμψιας, και υποταγής,στα πάσης φύσεως ποδοσφαιρικά συμφέροντα, εγχώρια και εισαγόμενα στον τόπο μας.
ΣΗΜΕΡΑ, δηλώνουμε κάποιοι φίλοι και εγώ, οραματιστές της νέας αυτόνομης τάξης πραγμάτων.
ΣΗΜΕΡΑ, ανάβουμε τη δάδα της αναγέννησης.
ΑΥΡΙΟ, όταν η ιδέα αυτή, βρει συνοδηπορους, σε ολόκληρη τη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, βρει ανθρώπους που δεν θα είναι δεμένοι στο άρμα κανενός, που θα κρατήσουν μόνο τη σημαία της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, θα γίνει ποτάμι που θα συμπαρασύρει, όλους όσους πίστεψαν ότι η ποδοσφαιρική ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, άγεται και φέρεται.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, παρακολουθούμε τις εξελίξεις, και ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ πως εάν και εφόσον φυτρώσει ο σπόρος της ποδοσφαιρικής Χαλκιδικιωτικης ανεξαρτησιας, τότε και μόνο τότε,θα υπάρξουν εξελίξεις.
Γιατί για όλους όσους πιστεύουμε σ αυτή την ιδέα,σκοπός μας είναι η ποδοσφαιρική αναγέννηση της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,και όχι οι καρέκλες.