Αθλητικά

Παραμένει στη Football League 2 η Καλλικράτεια

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη μετά και την απόφαση της ΕΠΟ

Η Καλλικράτεια παραμένει στη Football League και την ερχόμενη σεζόν, διότι η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως υποβιβάζονται από τη Γ’ Εθνική στα τοπικά πρωταθλήματα, μόνο όσες είχαν υποβιβαστεί μαθηματικά πριν τις διακοπές των ομίλων της 3ης κατηγορίας.

Συνεπώς, μετά και την επίσημη σωτηρία της Καλλικράτειας που είχε αναφέρει εξ’ αρχής η Χαλκιδική Πολιτική, ο νομός θα έχει δυο εκπροσώπους στη Football League, Καλλικράτεια και Βαρβάρα.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close