Αθλητικά

Εβδομήντα χρόνια Νίκη Πολυγύρου (pics)

Επέτειο την Παρασκευή (29/05) για την ιστορική ομάδα της Χαλκιδικής

Οι πράσινοι της πρωτεύουσας συμπλήρωσαν την Παρασκευή (29/5) 70 χρόνια ιστορίας και γιόρτασαν την επέτειο με τον καλύτερο τρόπο, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή στην κανονικότητα.

Ο σύλλογος βρήκε την ευκαιρία να συναντηθεί μετά από πολλές ημέρες λόγω της πανδημίας και έδωσε νέο ραντεβού την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Το δείπνο που παρέθεσε η ομάδα στους ποδοσφαιριστές και γενικότερα στο επιτελείο ήταν στα «Κοκκινόγια του Σάκη», στον Άγιο Πρόδρομο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός, γρασίδι, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

 

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close