Αθλητικά

ΠΟΜ Βόλεϊ: Από σήμερα ξεκινούν οι προπονήσεις

Μετά το πράσινο φως της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

Μετά και τις απολυμάνσεις στο γήπεδο και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα, ο ΠΟΜ ξεκινάει προπονήσεις, που θα συνεχιστούν όλο τον Ιούνιο.

Αναλυτικά:

”Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μας έδωσε το πράσινο φως!
Έτσι απο αύριο και για όλο τον Ιούνιο θα γίνονται κανονικά οι προπονήσεις για τα παιδιά όλων των ηλικιών. Το γήπεδο έχει απολυμανθεί και οι προπονήσεις θα γίνονται σε τμήματα με μικρότερο αριθμό παιδιών και σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Παρακαλούμε όσοι γονείς ενδιαφέρεστε να επικοινωνήσετε με τους Προπονητές ώστε να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των παιδιών σε κάθε τμήμα και να οργανώσουμε άμεσα το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Πάνκου Ευγενία 6937390290
Κατριλιώτη Χρυσούλα 6973687794
Ροδοβίτης Μανώλης 6936977287”

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button