Γενικά

Ο Τσιόδρας έγινε… κούκλα από λαρισινά χέρια

Φαίνεται πως οι ημέρες της καραντίνας και του περιορισμού αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για κάποιους. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως ακόμα και ο Τσιόδρας, ο αγαπημένος μας λοιμωξιολόγος έγινε… κούκλα. Ναι, κούκλα και θα παίξει σε παράσταση που θα δοθεί στη Λάρισα.

Διοργανωτής είναι ο Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα με το γνωστό παραμύθι του Σαρλ Περό με την Κοκκινοσκουφίτσα και τον Κακό Λύκο λιγάκι παραλλαγμένο καθώς κόλλησε κορωνοϊό και το δάσος χρειάζεται άμεσα… απολύμανση! Η ιστορία μεταλλάχτηκε και πλέον φέρει τον τίτλο ” Η Κορωνοσκουφίτσα”.

Το Best Of Larissa βρέθηκε στο χώρο όπου ετοιμάζονται οι κούκλες από την Φωτεινή Καλούδη η οποία και μας μίλησε για υπόθεση. Μας είπε λοιπόν πως η Κοκκινοσκουφίτσα παίρνει το καλαθάκι της για να το πάει στη γιαγιά της που βρίσκεται σε καραντίνα. Στον δρόμο της όμως, μπλέκεται με τον Κακό Λύκο Κορώνα. Θα τα καταφέρει η Κοκκινοσκουφίτσα να ξεγελάσει τον λύκο; αναρωτιέται τόσο η ίδια αλλά κι εμείς.

Θα καταφέρει ο λύκος να… κολλήσει την ευπαθή μονάδα του παραμυθιού; Τι παθαίνει ο φόβος μας όταν τον ψεκάζουμε; Την παράσταση συντονίζουν με έκτακτα δελτία τύπου για την εξέλιξη του παραμυθιού ο λοιμοξιωλόγος Σωτήρης Σφόδρας ο Μειλίχιος και ο υφυπουργός Νίκος Σκορδαλιάς ο Μενουμεσπίτης.

Ένα παραμύθι – ενθύμιο από τις μέρες του εγκλεισμού, τονίζει χαρακτηριστικά η Φωτεινή Καλούδη που εξηγεί στο Best ότι είχε την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του αντιδήμαρχου πολιτισμού κ. Πάνου Σάπκα.

Καλή επιτυχία λοιπόν…

Πηγή: bestoflarissa.gr

Σχετικά άρθρα

Back to top button