Η ανακοίνωση του ΟΦΚΑΘ για τον εντοπισμό του 63χρονου ψαρά

  Ενημέρωση σχετικά με τον εντοπισμό του 63χρονου ψαρά που αγνοούνταν από το απόγευμα της Πέμπτης εξέδωσε ο ΟΦΚΑΘ Εθελοντές.
  «Ενημερώνουμε ότι σήμερα το πρωί και ώρα 03.15 π.μ κληθήκαμε από το Λιμεναρχείο Ν.Μουδανιών για να πάρουμε μέρος στις έρευνες ενός αγνοούμενου 63 χρόνου ψαρά από το Βατοπαίδι Χαλκιδικής.
  Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκε το σκάφος να πλέει ακυβέρνητο στην περιοχή ανάμεσα σε Γερακινή με Καλύβες, αμέσως ζητήθηκε η συνδρομή δυτών καθώς και παράκτιας έρευνας για να βοηθήσουμε το Λιμενικό Σώμα.

  Ο ΟΦΚΑΘ ανταποκρίθηκε με 2 έμπειρους πιστοποιημένους δύτες (rescue diver) από την βάση ετοιμότητας Ορμύλιας καθώς και με πεζοπόρο τμήμα από την παραλία.
  Παράλληλα συνεργαστήκαμε και με την Bayline Lifeguards κινητοποιώντας τους ναυαγοσώστες στην ευρύτερη περιοχή και με το διασωστικό σκάφος τις βάσης ασφάλειας παραλιών με έδρα την Νικήτη. Αυτή η μεγάλη κινητοποίηση έφερε αποτέλεσμα και στις 12.50 μ.μ βρέθηκε ο άτυχος ψαράς στην περιοχή του Αγ.Μάμα δυστυχώς νεκρός.
  Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια. Ευχαριστούμε το Λιμεναρχείο Ν.Μουδανιών,την Bayline Lifeguards την Ε.Ο.Δ αλλά και τα μέλη μας από την βάση ετοιμότητας Ορμύλιας για την άψογη συνεργασία»