Νοτοπούλου: Κυβέρνηση υποκρισίας, κολλητών και κουμπάρων

  πηγή: politic.gr

  Ευθείες βολές εναντίον της κυβέρνησης, εξαπέλυσε η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου με αφορμή την επιστολή φορέων της Χαλκιδικής προς τον πρωθυπουργό για την αντιμετώπιση του κορονοϊού στο νομό.

  Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Νοτοπούλου, αναφέρει ότι η κυβέρνηση είναι «της υποκρισίας, των κολλητών και των κουμπάρων, είναι State of Mind» ενώ στη συνέχεια προσθέτει πως «έχει σταλεί επιστολή στον πρωθυπουργό με την οποία εκφράζονται σοβαροί φόβοι για την πραγματική υγειονομική ικανότητα της Χαλκιδικής να διαχειριστεί πιθανά περιστατικά κορονοϊού με την επανέναρξη της τουριστικής περιόδου» την οποία προσυπογράφουν πρόεδροι των φορέων της Χαλκιδικής και συγκεκριμένα του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής, του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής, της Ένωσης Κάμπινγκ Χαλκιδικής, αλλά και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής.
  Και η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Δηλαδή μεταξύ αυτών και ο Επικεφαλής του θεματικού τομέα τουρισμού της ΝΔ (!), πολιτευτής της, και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων! Τεκμηριωμένα και αγωνιώντας για το παρόν και το μέλλον του τουρισμού, με την επιστολή κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την ανετοιμότητα και την ελλιπή προετοιμασία του υγειονομικού συστήματος. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα, όχι μόνο στην Χαλκιδική αλλά και σε πολλούς σημαντικούς προορισμούς».
  Και η δήλωση καταλήγει πως «σε άλλα νέα για τον κ. Θεοχάρη, όλα αυτά είναι μικροπολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και όχι προβλήματα προς επίλυση. Μήπως ο κ. Τάσιος είναι ΣΥΡΙΖΑ;».
  Στο ίδιο κείμενο υπάρχει και υστερόγραφο στο οποίο η κ. Νοτοπούλου αναφέρει πως «έσπευσε βέβαια να «επαναφέρει» στην τάξη τον κ. Τάσιο και να τον «διορθώσει» ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, κ. Βαγιωνάς δηλώνοντας πως οι φορείς δεν πρέπει να εκφράζουν τους προβληματισμούς τους δημοσίως απέναντι στην κυβέρνηση, αλλά να κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί!
  Δεν διστάζει μάλιστα να υπερηφανευτεί για τον «κολλητό» και κουμπάρο του διοικητή του νοσοκομείου! Πολιτικές πρακτικές εποχής Γκόρτσου
  Αυτή όμως ήταν και αυτή θα είναι η ΝΔ και η κυβέρνηση της. Έτσι αντιμετωπίζει τους συλλογικούς φορείς. Έχει αλλεργία στην αντίθετη άποψη ακόμα και αν προέρχεται από το δικό της χώρο».