Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ”Αριστοτέλη” του Δήμου Πολυγύρου και Αντιπρόεδρος της Νίκης Πολυγύρου, Αναστάσιος Καραφουλίδης, μίλησε στον Μιχάλη Σουνά για το σύλλογο, τη δουλειά στις ακαδημίες και τις δράσεις του Δήμου.
Αναλυτικά:
Για τις δράσεις που συμμετέχει η Νίκη:
‘’Σε οποιαδήποτε δράση του Δήμου Πολυγύρου και όχι μόνο, η Νίκη Πολυγύρου είναι ενεργή. Άλλωστε, όλοι στο σύλλογο έχουμε πει πως θα προσφέρουμε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Οι δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ήταν πρωτοβουλία του Δημάρχου μας, Αστέριου Ζωγράφου και γενικότερα του Δήμου Πολυγύρου και αρκετοί σύλλογοι συμμετείχαν ενεργά’’.
Αν τα παιδιά το είδαν ως διέξοδο μετά την καραντίνα της πανδημίας:
‘’Σίγουρα τα παιδιά το είδαν ως μια διέξοδο και προσφορά μετά την καραντίνα και βοήθησαν πολύ όπου χρειάστηκε για τον καλλωπισμό της πόλης. Το διασκέδασαν και το χάρηκαν με τη ψυχή τους και κάποια που δεν μπορούσαν να μείνουν ως το τέλος, δεν ήθελαν να φύγουν. Η Νίκη συμμετείχε με την Κ-16 μαζί με τον προπονητή τους, Γιώργο Αγγελή, την ταμία, Σοφία Χλιάπα και τον τεχνικό διευθυντή, Μιχάλη Γιουβανάκη’’.
Για την ποδοσφαιρική χρονιά που έρχεται:
‘’Θα είναι μια αρκετά δύσκολη χρονιά. Ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες και τις μικτές, γνωρίζω καλά τα θέματα του ποδοσφαίρου και η επόμενη χρονιά φαντάζει δύσκολη. Η Νίκη τρέχει τα τελευταία χρόνια εξαιρετικά τις ακαδημίες, στηρίζει τα δικά της παιδιά και σε τέτοιες δύσκολες συγκυρίες και όχι μόνο αποδεικνύεται η προσφορά των ακαδημιών. Τόσο ο κος Γεωργακούδης, όσο και ο κος Τζηρίτης έχουν προσφέρει τα μέγιστα στις ακαδημίες της ομάδας’’