Το κάμπινγκ προετοιμάστηκε κατάλληλα και είναι έτοιμο να υποδεχθεί Έλληνες ή αλλοδαπούς παραθεριστές. Επίσης, η πληρότητα του θα μπορούσε να αγγίξει το 100%, ωστόσο για λόγους ασφαλείας και προστασίας της δημόσιας υγείας θα φτάσει το ποσοστό του 80%.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 
”Το camping Platanitsi έλαβε την πιστοποίηση “HEALTH FIRST” ακολουθώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Τουρισμού.
Υπενθυμίζουμε ότι όλο το προσωπικό του camping έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα έτσι ώστε να τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγιεινής τόσο από τους εργαζομένους όσο και από τους πελάτες μας. Στα πλαίσια αυτά το camping platanitsi θα δεχτεί μόνο τους μόνιμους και τακτικούς πελάτες του, με την παρουσία των οποίων η πληρότητα φθάνει ήδη από την 1η μέρα λειτουργίας του το 80%. Θα μπορούσαμε να φθάσουμε το 100% πληρότητα, όμως για την ασφάλεια των πελατών, του προσωπικού αλλά και των δημοτών, μιας και το κάμπινγκ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Δημοτικής ενότητας Τορώνης , δεν θα δεχθούμε άλλους πελάτες (Έλληνες ή αλλοδαπούς) όσο είναι σε ισχύ τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού. . Τέλος, απαγορεύεται σύμφωνα και με το υγειονομικό πρωτόκολλο, η είσοδος σε επισκέπτες στα τροχόσπιτα και η χρήση των χώρων υγιεινής εκτός των πελατών.
Οι υπάρχοντες πελάτες κατά την είσοδο τους καταγράφονται όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, σε ειδικό βιβλίο με πλήρη στοιχεία, διεύθυνση, και τηλέφωνα, θερμομετριούνται και ενημερώνονται για το υγειονομικό πρωτόκολλο. Στην συνέχεια πραγματοποιούνται διαρκώς έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης , κος Μαλλίνης Ιωάννης , σκοπός μας είναι να παρέχουμε, για μια ακόμη φορά, ξέγνοιαστες διακοπές στους πελάτες μας με την απόλυτη δυνατή ασφάλεια και να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο διάδοσης του κορωνοϊού”.
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο