Αθλητικά

Ένωση Καλυβών – Γερακινής προμηνύεται στο ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής

Πλησιάζει η επιστροφή των Καλυβών στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού

Η προοπτική της ένωσης των Καλυβών με την Γερακινή φαίνεται πως θα καρποφορήσει και η ομάδα της Δόξας θα επιστρέψει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού, έστω και ενωμένη με τον Αποέλ Γερακινής.

Οι άνθρωποι των δυο ομάδων έχουν έρθει σε επαφή και έχουν συμφωνήσει στην μεταξύ τους ένωση – θυμίζουμε πως η Γερακινή χρησιμοποιεί ως έδρα το ενωσιακό γήπεδο στις Καλύβες.

Μια τέτοια κίνηση αν επισημοποιηθεί (σ.σ κάτι τέτοιο θα αποδειχθεί με τις δηλώσεις συμμετοχών) θα είναι σημαντική για την ΕΠΣΧ, καθώς επιστρέφει μια ομάδα στις διοργανώσεις της ποδοσφαιρικής Χαλκιδικής.

Το πιθανότερο όνομα της ομάδας είναι το Αποέλ Γερακινής Καλυβών και όλοι εύχονται να επισημοποιηθούν οι σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας και να προστεθεί ένας ακόμη σύλλογος στις κατηγορίες.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button