Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους κατοίκους της Κασσάνδρας για τη συμμόρφωση που επέδειξαν στις οδηγίες απέστειλε η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κασσάνδρας Κωνσταντία Λεμονή.
Αναλυτικά σε αυτό αναφέρει:
«Κατόπιν της περισυλλογής και αποκομιδής αποριμμάτων, αποβλήτων και διχτυών από την χερσαία ζώνη λιμένα Νέας Σκιώνης, όπως και της απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων σκαφών, ως Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κασσάνδρας ευχαριστώ όλους τους κατοίκους της Κοινότητας μας, οι οποίοι ασκούν αλιευτικές ή επιχειρηματικές δραστηριότητες στην χερσαία ζώνη λιμένα Νέας Σκιώνης και συμμορφώθηκαν με τις οδηγίες του Λιμενικού Ταμείου.
Επιπλέον, θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους διατηρούν ακόμη σκάφη εγκαταλελειμμένα ή δίχτυα, να τα απομακρύνουν έως το τέλος αυτής της εβδομάδας, διότι εντατικοποιούνται οι έλεγχοι σε περιοχές αγκυροβολίων και λιμένων από το λιμενικό τμήμα Ν.Μουδανιών και σε περίπτωση διαπίστωσης παράβασης θα επιβάλλονται κατά των υπευθύνων οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις.
Επίσης, σε καθαριότητα των περιοχών της Χερσονήσου μας, θα προβεί και το τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Κασσάνδρας και για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος θα απομακρύνει τυχόν απορρίμματα.
Για τους λόγους αυτούς παρακαλείσθε όπως προβείτε σε περισυλλογή απορριμμάτων ή αντικειμένων σας και ευχαριστώ για την έως τώρα συμμόρφωσή σας και καλή συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο του Δήμου μας.
Η Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Κ. Κωνσταντία Λεμονή»