Ο Θερμαϊκός Πορταριάς δημοσίευσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής για την πρωτοβουλία συμμετοχής στις διοργανώσεις με μηδενικά παράβολα.
Αναλυτικά:
”Κίνηση άξια συγχαρητηρίων από την ΕΠΣΧ
Η απόφαση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής να βοηθήσει τις ομάδες και να δώσει δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις με μηδενικά παράβολα, μόνο θετικά μπορεί να επιφέρει στο ποδόσφαιρο του νομού, στις δυσκολίες των τελευταίων ημερών, μετά και τις επιπτώσεις που έχει φέρει η πανδημία στο χώρο του αθλητισμού.
Με αυτή την πρωτοποριακή πρωτοβουλία η διοίκηση του Σταύρου Σαρηγιαννίδη δείχνει έμπρακτα πως στέκεται στο πλευρό των ομάδων και αντιλαμβάνεται τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Όπως είμαστε όλοι έτοιμοι πάνω από το πληκτρολόγιο να ρίξουμε βέλη είτε στην ένωση, είτε στους διαιτητές αν υποπέσουν σε σφάλμα κατά των ομάδων μας, έτσι πρέπει να αναγνωρίζουμε δημόσια και τις θετικές αποφάσεις.
Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και γενικότερα όλος ο σύλλογος του Θερμαϊκού Πορταριάς, συγχαίρουν την ΕΠΣ Χαλκιδικής για την εξαιρετική πρωτοβουλία συμμετοχής των ομάδων στα πρωταθλήματα, στο κύπελλο και στα τμήματα υποδομής με μηδενικά παράβολα”.