Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Αλέξης Αλεξίου(δεξιά, αριστερά ο κος Βούλγαρης), βρέθηκε στο γήπεδο του Ηρακλή Μ. Παναγίας και ξεναγήθηκε στους χώρους των εγκαταστάσεων.
Ο σύλλογος του Ηρακλή, δημοσίευσε την παρουσία του άλλοτε ποδοσφαιριστή, μεταξύ άλλων, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Απόλλων Καλαμαριάς και τη συνόδεψε με τα παρακάτω.
Αναλυτικά:
”Είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στη Μεγάλη Παναγία και συγκεκριμένα στο Γήπεδο του Ηρακλή τον παλαίμαχο πρώην ποδοσφαιριστή Αλέξη Αλεξίου με πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Απόλλων Καλαμαριάς και άλλων σημαντικών ομάδων της χώρας μας.
Εντυπωσιασμένος έμεινε ο κύριος Αλεξίου από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου, τις προδιαγραφές που προσφέρει καθώς και την άριστη συντήρηση τους.
Όμως δεν στάθηκε μόνο εκεί!!!
Με εμφανή και πλήρη απογοήτευση στο πρόσωπο του αντίκρισε τον χλοοτάπητα του γηπέδου και μας ρώτησε, «αυτό γιατί είναι έτσι;;», (εμείς του απαντήσαμε ότι είναι μεγάλη κουβέντα αυτή), το μόνο που μας συνέστησε είναι ότι πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα ο χλοοτάπητας διότι έχει κάνει τον κύκλο του πλέον και δεν έχει να δώσει κάτι άλλο, συνεπώς κάθε μέρα που περνάει θα είναι και χειρότερα”.