Σήμερα τα εγκαίνια των γραφείων της ΑΖΚ από τον Θεόδωρο Καράογλου

    Σήμερα Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 και ώρα 19.30 μ.μ. ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, θα εγκαινιάσει τα νέα γραφεία της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, στην οδό Φιλικής Εταιρείας 12 και Ι. Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
    Με την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών της Α.Ζ.Κ. στο νέο χώρο, ο εποπτευόμενος φορέας του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) περνά στη νέα εποχή αφού καθιερώνεται ως το “σπίτι” της καινοτομίας και της ανάπτυξης για τη Μακεδονία και τη Θράκη.
    Όπως δήλωσε σχετικά ο κ. Καράογλου: “Με τη μεταφορά της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας στα νέα γραφεία ενισχύουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε στις 7 Ιουλίου να κρατήσουμε την ευρηματικότητα των νέων ανθρώπων στη Βόρεια Ελλάδα.
    Η Α.Ζ.Κ. απέκτησε το δικό της σπίτι και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Πλέον, συνεπείς στις κυβερνητικές δεσμεύσεις, βρισκόμαστε πολύ κοντά στην πραγμάτωση του ονείρου, τη δημιουργία του Τεχνολογικού Πάρκου 4ης Γενιάς “Thess Intec”, το οποίο θα αποτελεί καύχημα όχι μόνο για τη Μακεδονία και τη Θράκη, αλλά για την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης”.