Μια ανάρτηση στο διαδίκτυο έκανε η Ελπίδα Βραστών για την εικόνα του γηπέδου, που φαίνεται να είναι σε τραγική κατάσταση.
Οι άνθρωποι του συλλόγου κάνουν έκκληση στο Δήμο Πολυγύρου να κουρεύει, τουλάχιστον, το χορτάρι γιατί, όπως αναφέρουν, η κατάσταση θα ξεφύγει.
Αναλυτικά:
“Δυστυχώς αυτή είναι η εικόνα του δημοτικού γηπέδου Βραστάμων σήμερα. Η ενημέρωση που έχουμε από τον Δήμο Πολυγύρου εδώ και τρεις μήνες είναι : ” Την Δευτέρα θα έρθουμε…” Πέρασαν πολλές Δευτέρες και πλέον ο αγωνιστικός χώρος που με τόσο κόπο και προσωπική φροντίδα είχαμε επαναφέρει σε αξιοπρεπέστατο επίπεδο κινδυνεύει να καταστραφεί ολοσχερώς. Δεν ξέρουμε τους λόγους που υπάρχει τόση αδιαφορία για ένα δημοτικό γήπεδο και δυστυχώς…η Νίκη Πολυγύρου θα αργήσει πολύ να χρειαστεί το γήπεδο.Ελπίζουμε με αυτή την κοινοποίηση να ευαισθητοποιηθούν οι υπεύθυνοι και να προλάβουμε την καταστροφή. Εθελοντές να το περιποιηθούν υπάρχουν αλλά το τρακτεράκι του συλλόγου είναι χαλασμένο, το πότισμα επίσης γίνεται από εθελοντές, το μόνο που ζητάμε είναι να κουρευτεί το γήπεδο”