Εξέφρασε τα παράπονα του σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα ογκώδη απορρίμματα.
Αναλυτικά:
”Το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρατηρείται το φαινόμενο, επιχειρήσεις που προβαίνουν σε ανακαινίσεις , να εναποθέτουν δίπλα σε κάδους συμβατικών απορριμμάτων τα αντικείμενα που αποβάλλουν . Τεράστιοι όγκοι, φορτηγά ολόκληρα . Πράσινοι κάδοι, ακόμα και αυτοί της ανακύκλωσης, μέσα και γύρω τους, γεμίζουν με κάθε είδους μπάζα , λεκάνες, πλακάκια και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΡΥΠΑΊΝΟΥΝ , άνθρωποι που υποτίθεται ότι ενδιαφέρονται για τον τόπο, που ζουν από τον τουρισμό και που είναι αυτοί οι ίδιοι που ασκούν κριτική αν δεν είναι καθαρή η περιοχή τους. Θεωρούν ότι ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να μαζεύει καθημερινά τις ακαθαρσίες τους. Δεν γνωρίζουν ή κάνουν πως δεν γνωρίζουν ότι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ τους να καλέσουν εταιρεία ανακύκλωσης και να απορρίψουν εκεί τα απόβλητά τους. “Πληρώνουμε , λένε , δημοτικά τέλη”. Ναι κύριοι , πληρώνετε δημοτικά τέλη, για τα συμβατικά απορρίμματά σας και όχι για τις ανακαινίσεις σας. Που το είδατε αυτό; Ποιος σας το είπε;Το αποτέλεσμα είναι δημιουργείται μια εικόνα τουλάχιστον απαράδεκτη για την περιοχή μας και η Υπηρεσία Καθαριότητα ς του Δήμου , να τρέχει καθημερινά να συμμαζεύει τα ασυμμάζευτα και να στερεί τους συνδημότες μας από πιο ουσιώδεις δράσεις.
ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ.
Έχουμε ζητήσει ήδη την συνδρομή της Αστυνομίας, του Δασαρχείου και της Πυροσβεστικής. Από το Γραφείο Ελέγχου Νομιμότητας του Δήμου Σιθωνίας, θα διενεργούνται καθημερινοί έλεγχοι. Και όποιος νομίζει ότι θα παρέμβει για να μπει στο συρτάρι ενδεχόμενη παράβαση, πλανάται . Εφεξής όποιος επιχειρηματίας προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες θα του καταλογίζονται οι προβλεπόμενες από το Νόμο κυρώσεις.
Τέλος καλούμε την μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρηματιών που είναι συνεπείς και αγωνιούν καθημερινά , γίνουν συμμέτοχοι στην προσπάθειά μας και να περιφρουρήσουν και οι ίδιοι την ευταξία στον τόπο μας”.
Η εικόνα ίσως περιέχει: παπούτσια, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση