Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την έναρξη των μαθημάτων κολύμβησης εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ορμύλιας.
Αναλυτικά αυτή αναφέρει:
«Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, βλέποντας το μεγάλο ενδιαφέρον των παιδιών για τα μαθήματα κολύμβησης, αποφάσισε να υλοποιήσει και αυτό το καλοκαίρι το πρόγραμμα «Ψυχαγωγία Κολύμβηση».
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από 6 Ιουλίου. Θα γίνονται μόνο πρωινές ώρες, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή , για 6 εβδομάδες και θα κλείσουμε με την καθιερωμένη γιορτή και την απονομή των πτυχίων.
Εκτιμώντας το ενδιαφέρον και την άριστη συνεργασία των γονέων και των νηπίων θα υπάρξει και φέτος τμήμα για τα νήπια.
Όσοι γονείς ενδιαφέρεστε να συμμετέχουν τα παιδιά σας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την Υπεύθυνη Δήλωση που ακολουθεί και να την παραδώσετε στα μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και τη βεβαίωση από το γιατρό ότι μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα κολύμβησης.
Για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις δεν θα δεχθούμε αιτήσεις χωρίς προκαταβολή (15,00 ευρώ). Η εξόφληση γίνεται την ημέρα έναρξης των μαθημάτων.
Κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα: 1 παιδί 30,00 —- 2 παιδιά 50,00 ευρώ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 Ο Γραμματέας Χασάπης Γιώργος
Ο Πρόεδρος Κουστούδας Δημήτρης
Να επιστραφεί συμπληρωμένη η παρακάτω Υπεύθυνη Δήλωση ———————————————————————————————————————–
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η …………………………………………………………………………………………… γονέας- κηδεμόνας του μαθητή –τριας …………………………………………………………………………….της ……τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ορμύλιας , δηλώνω υπεύθυνα ότι επιθυμώ το παιδί μου να πάρει μέρος στα μαθήματα κολύμβησης , θα το συνοδεύω και θα είμαι υπεύθυνος γι΄ αυτό πριν και μετά το μάθημα. Τηλ. Επικοινωνίας σταθερό ………………………………………………..κιν. …………………………………….. Έχει παρακολουθήσει άλλη φορά μαθήματα κολύμβησης. ΝΑΙ / ΟΧΙ . Αν ναι , πόσα καλοκαίρια…………………………………………………………………
Ο/ Η Δηλών /ούσα»