Αθλητικά

Ισ. Εδιάρογλου: «Το μέλλον είναι οι ακαδημίες, η Ένωση θα βοηθήσει τις ομάδες» (vid)

Ο υπεύθυνος τμημάτων υποδομών και μικτών ΕΠΣΧ, Ισαάκ Εδιάρογλου μιλάει στη Χαλκιδική Πολιτική για το ποδόσφαιρο του νομού

Ο κος Εδιάρογλου μιλάει στη Χαλκιδική Πολιτική για τις ακαδημίες και τις μικτές Χαλκιδικής αλλά και τις ενέργειες της ένωσης ώστε να βοηθήσει τις ομάδες ενόψει της δύσκολης αγωνιστικής περιόδου της επόμενης σεζόν.

Στη συνέχεια της κουβέντας ο κύριος Εδιάρογλου επισήμανε πως «προτρέπει ο ίδιος αλλά και όλη η διοίκηση της ένωσης να κάνουν ακαδημίες οι ομάδες γιατί το μέλλον είναι εκεί και σχολίασε το γεγονός πως ο Αετός Βαρβάρας στήριξε τα δικά του παιδιά και πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Όπως τα Σήμαντρα, τα Στάγειρα, ο Μαρμάρας, όλες οι ομάδες που ανέβηκαν κατηγορία, το έκαναν με δικά τους παιδιά». 

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button