Ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ορμύλιας τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα που είχε προκύψει για τους κακούς αγροτικούς δρόμους της Ορμύλιας και άλλων περιοχών, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ο Δήμος Πολυγύρου ανταποκρίθηκε άμεσα και αποκαθιστά τα προβλήματα.
Αναλυτικά, όσα υποστήριξε ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Ματέας:
”Η στήριξη του Δήμου Πολυγύρου στον πρωτογενή τομέα, τον στυλοβάτη της τοπικής οικονομίας, των αγροτών μας είναι καθημερινή.
Εργάτες , μηχανήματα και αιρετοί εργάζονται χωρίς ωράριο και με αυταπάρνηση για να προσφέρουν, στο μέτρο του δυνατού, στους τομείς της άρδευσης και της αγροτικής οδοποιίας.
Μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν που να λύνουν τα προβλήματα δια μαγείας και ούτε κανένας μπορεί να τα βάλει με τα καμώματα του καιρού.
Οι εντολές που έχουμε από τον δήμαρχο κ.Ζωγράφο να φροντίζουμε για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, για εμάς όλους που έχουμε τοποθετηθεί σε θέσεις διαχείρισης, είναι όρκος ευθύνης προς τους δημότες και προς τον ίδιο τον δήμαρχο.
Άλλωστε αν ήταν όλα τα προβλήματα λυμένα δε θα είχαμε ως τοπική αυτοδιοίκηση και λόγο ύπαρξης, γι’ αυτό λοιπόν ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ”.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, βουνό, σύννεφο, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση