Αθλητικά

Άλλη μια πρωτοποριακή κίνηση από την ΕΠΣΧ για ρουχισμό των ομάδων

Αναζητεί προσφορές για τα σωματεία

Όπως ανακοίνωση η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής, αναζητεί προσφορές αθλητικής ένδυσης ώστε να βοηθήσει τις ομάδες και να βρουν οικονομικότερες προσφορές ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Φυσικά, είναι μια ακόμη προσπάθεια της ΕΠΣΧ να προσφέρει τις υπηρεσίες της στα σωματεία και να συνεισφέρει με το δικό της τρόπο.

Αναλυτικά:

”H Διοίκηση της ΕΠΣΧ , προκειμένου να μειωθούν επιπλέον τα έξοδα των ομάδων , βρίσκεται σε συζητήσεις με εταιρίες αθλητικών ειδών και αναμένει τις προσφορές τους ! Γι΄ αυτόν τον λόγο ας μην προχωρήσουν σε παραγγελίες ! Ίσως έτσι πάρουμε μία προσφορά με πολύ χαμηλές τιμές ,καθώς μιλάμε για 50-60 ομάδες ανδρών και 70-80 ομάδες υποδομών”

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close