Αθλητικά

Ανανέωσε ο Κάρτας στον Ανθεμούντα Γαλάτιστας

Ακόμη μια χρονιά στο τιμόνι της ομάδας

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Γαλάτιστας:

”Στη χθεσινή συνάντηση, η διοίκηση του Ανθεμούντα ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή Γιάννη Κάρτα, με την αλληλοεκτίμηση και την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ τους να παίζουν καταλυτικό ρόλο σε αυτή την έκβαση!

Πιστές στο πλάνο που ακολουθούν και βασισμένες στην ίδια φιλοσοφία, οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά!

Έτσι, αναγνωρίζεται πλήρως το έργο του ανθρώπου που έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην αναγέννηση του συλλόγου!

Ναι σημειωθεί ότι στα τρία χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας μας, είναι χαρακτηριστική η συνεχής ανοδική πορεία, που σημαδεύτηκε

  • αρχικά με την άνοδο στην Α Ερασιτεχνική Κατηγορία μετά από 7 χρόνια,
  • έπειτα με δύο αξιοπρεπείς παρουσίες στη μεγάλη κατηγορία,
  • με αποκορύφωμα την φετινή πορεία μέχρι τον τελικό κυπέλλου, μετά από 18 χρόνια”

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button