Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, μίλησε στη Χαλκιδική Πολιτική και τον Μιχάλη Σουνά, για την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου και την ανακαίνιση του παλιού και στάθηκε ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς στην πόλη των Νέων Μουδανιών θα υπάρχουν δυο κλειστά γυμναστήρια σύντομα.
Αναλυτικά, όσα είπε στη Χαλκιδική Πολιτική:

”Είναι ένα έργο του οποίου η σύμβαση υπογράφηκε σήμερα (σ.σ χθες) και αφορά ένα νέο κλειστό γυμναστήριο στα Νέα Μουδανιά. Θα κατασκευαστεί επί της οδού ”Ελευθερίας”. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε γυμναστήρια καθώς υπάρχουν πολλά παιδιά και πολλοί σύλλογοι. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα γίνει ένα καινούργιο κλειστό γυμναστήριο στα Νέα Μουδανιά. Επίσης, υπογράφηκε η σύμβαση της ανακαίνισης του κατεστραμμένου κλειστού γυμναστηρίου των Νέων Μουδανιών, από τη Θεομηνία της 10ης Ιουλίου και σε αυτό σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες και είναι μεγάλη η χαρά καθώς θα υπάρχουν δυο κλειστά γυμναστήρια στην πόλη των Νέων Μουδανιών. 
Τα δυο γυμναστήρια θα χρησιμοποιούνται παράλληλα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των συλλόγων. Αυτό θα βοηθήσει και στο καλύτερο ωράριο άθλησης, καθώς τώρα που δεν επαρκεί ο χρόνος, η άθληση φτάνει ως και τα μεσάνυχτα. 
Αν όλα πάνε καλά μέσα σε έξι μήνες θα είναι τελειωμένο, το πολύ σε ένα χρόνο και σε τρεις – τέσσερις μήνες θα είναι ολοκληρωμένη και η ανακαίνιση του άλλου κλειστού γυμναστηρίου. 
Η αρχή που έχουμε ως Δήμος Ν. Προποντίδας είναι να μην μένουν ανεκμετάλλευτοι οι δημοτικοί χώροι ούτε ώρα. Έτσι λοιπόν, ανάλογα με την περίπτωση και το τι χρειάζεται, εμείς θα είμαστε εκεί και θα δώσουμε τους χώρους σε όποιο φορέα χρειάζεται να λειτουργήσει”.