ΑθλητικάΔήμος Νέας ΠροποντίδαςΧαλκιδική

Μ. Καρράς: «Μεγάλη η χαρά μας για τα δυο κλειστά γυμναστήρια των Νέων Μουδανιών» (vid)

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, αναφέρθηκε στην δημιουργία του νέου κλειστού γυμναστηρίου και στην ανακαίνιση του υπάρχοντος

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, μίλησε στη Χαλκιδική Πολιτική και τον Μιχάλη Σουνά, για την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου και την ανακαίνιση του παλιού και στάθηκε ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς στην πόλη των Νέων Μουδανιών θα υπάρχουν δυο κλειστά γυμναστήρια σύντομα.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Χαλκιδική Πολιτική:

”Είναι ένα έργο του οποίου η σύμβαση υπογράφηκε σήμερα (σ.σ χθες) και αφορά ένα νέο κλειστό γυμναστήριο στα Νέα Μουδανιά. Θα κατασκευαστεί επί της οδού ”Ελευθερίας”. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε γυμναστήρια καθώς υπάρχουν πολλά παιδιά και πολλοί σύλλογοι. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα γίνει ένα καινούργιο κλειστό γυμναστήριο στα Νέα Μουδανιά. Επίσης, υπογράφηκε η σύμβαση της ανακαίνισης του κατεστραμμένου κλειστού γυμναστηρίου των Νέων Μουδανιών, από τη Θεομηνία της 10ης Ιουλίου και σε αυτό σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες και είναι μεγάλη η χαρά καθώς θα υπάρχουν δυο κλειστά γυμναστήρια στην πόλη των Νέων Μουδανιών. 

Τα δυο γυμναστήρια θα χρησιμοποιούνται παράλληλα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των συλλόγων. Αυτό θα βοηθήσει και στο καλύτερο ωράριο άθλησης, καθώς τώρα που δεν επαρκεί ο χρόνος, η άθληση φτάνει ως και τα μεσάνυχτα. 

Αν όλα πάνε καλά μέσα σε έξι μήνες θα είναι τελειωμένο, το πολύ σε ένα χρόνο και σε τρεις – τέσσερις μήνες θα είναι ολοκληρωμένη και η ανακαίνιση του άλλου κλειστού γυμναστηρίου. 

Η αρχή που έχουμε ως Δήμος Ν. Προποντίδας είναι να μην μένουν ανεκμετάλλευτοι οι δημοτικοί χώροι ούτε ώρα. Έτσι λοιπόν, ανάλογα με την περίπτωση και το τι χρειάζεται, εμείς θα είμαστε εκεί και θα δώσουμε τους χώρους σε όποιο φορέα χρειάζεται να λειτουργήσει”.  

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close