Ξεκίνησε η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφών, ανανέωσης εγγραφών ή μετεγγραφών στα Δημόσια Ημερήσια και Εσπερινά ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2020-2021.
Ειδικότερα για το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ σας ενημερώνουμε:
Δικαίωμα εγγραφής στην Α΄ Τάξη έχουν οι κάτοχοι απολυτηρίου Γυμνασίου ή Σ.Δ.Ε., οι οποίοι μετά από φοίτηση 3 ετών αποκτούν απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στις παρακάτω ειδικότητες των αντίστοιχων τομέων:
1) Τομέας Μηχανολογίας με την ειδικότητα «Τεχνικός Θερμικών & Υδραυλικών Εγκαταστάσεων & Τεχνολογίας πετρελαίου και φυσικού αερίου».
2) Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού με την ειδικότητα «Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων».
3) Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος με την ειδικότητα «Τεχνικός Τεχνολογίας τροφίμων και ποτών»
4) Τομέας Πληροφορικής με την ειδικότητα «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής».
Δικαίωμα εγγραφής στη Β΄ Τάξη έχουν οι κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου, οι οποίοι μετά από 2 έτη σπουδών αποκτούν Πτυχίο, παρακολουθώντας μόνο τα μαθήματα ειδικότητας του τομέα που έχουν επιλέξει.
Τα Εσπερινά ΕΠΑ.Λ. αναφέρονται σε εργαζόμενους/ες μαθητές/τριες ανεξαρτήτου ηλικίας. Το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ συστεγάζεται σε κτιριακό συγκρότημα με το Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ., το Εργαστηριακό Κέντρο και το Δ.Ι.Ε.Κ. Ν. Μουδανιών επί της Λεωφόρου Ελευθερίας 3. Το ωράριο λειτουργίας του είναι από τις 18:00 έως τις 22:30.
Επίσης, για τους μαθητές που πρόκειται να αποκτήσουν απολυτήριο, υπάρχει δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης, από και προς το σχολείο, με λεωφορεία ή ταξί ή σε ιδιαίτερες περιπτώσεις η δυνατότητα χορήγησης επιδόματος καυσίμων για χρήση ιδιωτικού μέσου. Η πρώτη φάση των εγγραφών ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου και θα κρατήσει έως και τις 2 Ιουλίου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2373065406 & 6974986391.